Bacanie | Alimente proaspete | Brutarie | Bauturi | Ingrijirea Copilului | Casa & Birou | Ingrijire personala | Pet Shop | Papetarie |
Punem o craticioara plina cu apa la fiert. Adaugam sparanghelul curatat de partea lemnoasa in apa care clocoteste si il fierbem 4-5 minute dupa care il scurgem si il trecem printr-un jet de apa rece. Il taiem in bucatele de 2 cm, sau mai mici daca doriti, apoi il calim 2 minute intr-o tigaie in care am incins 1 lingura de ulei de masline. Intr-un vas separat, amestecam ouale cu laptele, cascavalul ras, patrunjelul tocat, sare si piper dupa gust. Adaugam sparanghelul usor caldut si amestecam pana la omogenizare. Ungem o forma rotunda sau de chec cu putin ulei de masline si adaugam omleta. O coacem in cuptorul preincalzit la 180°C pentru 15 minute. Cand este aurie la suprafata, este gata.
Este delicioasa si foarte simplu de facut. Se poate servi atat calda cat si rece. Pofta buna!
Timp preparare: 40min
Tip:
Romanesc Felul mesei: Mic dejun Vegetarian: DA |
Ingrediente:6 oua125g cascaval ras 40ml (1/2 pahar) lapte 6-7 fire sparanghel verde o legatura patrunjel dupa gust sare dupa gust piper |