Sunteti aici: :
Home » Reteta detalii
Reteta detalii
Sote de mazare cu piept de pui
Detalii reteta
- Punem la calit in putin ulei si cam 50 gr unt, morcovul taiat rondele subtiri, pieptul de pui curatat de pielita si eventual de grasime si taiat in cubulete si usturoiul taiat si el in rondele f subtiri.
- Lasam la foc mic sa se caleasca, iar carnea sa se patrunda bine si sa-si schimbe culoarea.
- Cand carnea si-a schimbat culoarea adaugam mazarea (eu am folosit mazare de la conserva) impreuna cu untul ramas taiat in cubulete si marar.
- Punem pe foc mic pana scade lichidul si servim.
Pofta buna!
Timp preparare:
45min
Tip:
Romanesc
Felul mesei:
Fel principal
Vegetarian:
NU
|
Ingrediente: 1 kg mazare un piept de pui mare 3 morcovi 4 catei de usturoi 100g unt dupa masura sare putin marar
|
Produse: