Bucuresti
Autentificare
Retine Cont nou Recuperare parola
lei
Cautare Cautare dupa lista Cautare retete
Bacanie Alimente proaspete Brutarie Bauturi Ingrijirea Copilului Casa & Birou Ingrijire personala Pet Shop Papetarie

Reteta detalii













Bors de Miel

Detalii reteta

Mod de preparare:

1. Carnea se spala, se porţioneaza si se pune la fiert în apa cu sare. Se spumeaza ori de câte ori este nevoie si, dupa ce spuma nu mai apare, se adauga legumele taiate marunt.

2. Se lasa la fiert aproximativ 30 de minute si apoi se verifica daca este carnea fiarta.

3. Daca a fiert carnea, se adauga borsul dat în prealabil într-un clocot, se mai lasa sa fiarba un pic, apoi se trage oala de pe foc.

4. Se bat ouale cu smântâna si, dupa ce s-a racorit un pic borsul, se toarna amestecând continuu.

Timp preparare: 55min

Tip:
Romanesc
Felul mesei:
Supa , ciorba
Vegetarian:
NU

Ingrediente:

700g carne miel
1 telina
2 morcovi
1 radacina patrunjel
2 cepe medii
500ml bors
2 oua
4 linguri smantana

Printeaza reteta

Produse:

Tip ambalaj: cutie carton
Familia Toneli Oua de Gaina Clasa M 10buc
vot vot vot vot vot
16,33 lei
Pret unitar: 16,33 lei
Pret / buc: 1,63 lei
Tip ambalaj: recipient plastic
Smantana de Albalact 12% 400g
vot vot vot vot vot
10,84 lei
Pret unitar: 10,84 lei
Pret / 100g: 2,71 lei
copyright © 2024 MEGA MARKET