Bacanie | Alimente proaspete | Brutarie | Bauturi | Ingrijirea Copilului | Casa & Birou | Ingrijire personala | Pet Shop | Papetarie |
În puţin ulei se călesc ceapa tocată marunt şi usturoiul şi se adaugă apoi carnea tocată.
Se pune şi putină apă şi se ţine la foc mic până e fiartă.
Separat se fierb foile de lasagna în apă cu sare şi o lingură de ulei (atenţie să nu se lipească , altfel se rup!).
Conserva de roşii în bulion se adaugă peste carne, împreună cu condimentele şi mărarul tocat şi se amestecă bine.
Într-un castron termorezistent sau o tavă dreptunghiulară unsă cu ulei se pun straturi alternative de foi şi carne, foile fiind unse înainte cu pastă de tomate.
Primul şi ultimul strat să fie de foi. Deasupra se rade caşcaval şi se dă la cuptor pentru gratinare.
Sugestie: Se serveşte tăiată în pătrate mari eventual cu smântână. Este foarte gustoasă.
Tip:
Italian Felul mesei: Fel principal Vegetarian: NU |
Ingrediente:500g carne tocata de puio ceapa tocata fin 2 catei de usturoi 1 conserva rosii tocate in bulion 3 linguri pasta de tomate dupa gust condimente pentru pui o cutie de foi lasagna 200g cascaval 30 ml ulei |