Bacanie | Alimente proaspete | Brutarie | Bauturi | Ingrijirea Copilului | Casa & Birou | Ingrijire personala | Pet Shop | Papetarie |
Amestecam faina cu praful de copt , sarea si zaharul.
Separat batem oaule si galbenusul cu o furculita.
Amestecam ouale cu faina si untul moale. Vom obtine o crema compacta dar moale pe care o vom intinde cu lingura intr-o forma tapetata cu unt si faina.
Facem mici adancituri deasupra aluatului cu o lingurita si adaugam gemul ales in fiecare adancitura formata.
Introducem forma in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30-35 minute.
O scoatem din cuptor si o pudram cu zahar pudra vanilat iar cand este rece se poate taia si servi.
(Se poate face cu orice tip de gem, dulceata sau marmelada sau cu nutella sau alte diverse creme)
Pofta buna!
Timp preparare: 35min
Tip:
Romanesc Felul mesei: Mic dejun Vegetarian: DA |
Ingrediente:200g faina200g unt 150g zahar 2 oua 1 galbenus 1 lingurita praf de copt dupa masura gem de capsuni |