Bacanie | Alimente proaspete | Brutarie | Bauturi | Ingrijirea Copilului | Casa & Birou | Ingrijire personala | Pet Shop | Papetarie |
Spalam orezul si lintea in cateva ape dupa care le lasam intr-un vas cu apa pana curatam legumele. Taiem patratele cartofii, morcovii feliute, varza o tocam marunt si desfacem broccoli in buchetele mici. Intr-o oala incapatoare punem cartofii, morcovii, orezul si lintea scurse si trecute inca o data printr-un jet de apa, varza tocata, ardeiul iute sfaramat si acoperim cu apa. Punem oala pe foc mediu si acoperim cu capac. Cand legumele sunt semi fierte adaugam buchetelele de broccoli si lasam pana toate rezulta bine fierte. La sfarsit potrivim ciorba de sare, adaugam bors sau suc de lamaie si doua linguri de ulei de masline. Servim cu pofta!
Timp preparare: 40min
Tip:
Romanesc Felul mesei: Supa , ciorba Vegetarian: DA |
Ingrediente:o legatura broccolio varza 5 cartofi 150g orez rosu si alb 150 linte 4-5 morcovi un ardei iute uscat 2 linguri ulei de masline dupa masura apa dupa masura sare putin bors |