Prima data se pregatesc legumele, pt ca prepararea retetei in sine, dureaza cateva minute.
Asadar, se spala si se taie in felii subtiri, castravetele si
morcovul, iar
ceapa se taie rondele.
Ouale se bat bine, cu putina
sare. aceea se pune o
tigaie la foc mare, cu ulei, iar cand e incalzit, se pun ouale, care se lasa la prajit.
Prajite se scot pe o farfurie si se lasa deoparte.
Se ia o alta
tigaie, care se pune la foc mare cu ulei. Dupa se pune ceapa, care se lasa 30 de secunde la prajit.
Peste ceapa se pun morcovii, iar dupa cateva momente se pun castravetii.
Se lasa 1 minut la prajit, dupa care se asezoneaza cu sare si
piper, dupa gust si se mai lasa inca 30 secunde sau 1 minut.
Dupa se da focul la mic, se pun ouale fripte peste legume.
Se mai lasa 1 minut la foc impreuna.
Omleta se serveste calda.
Pofta buna!