Bors de Miel

Bors de Miel

Detalii reteta

Mod de preparare:

1. Carnea se spala, se porţioneaza si se pune la fiert în apa cu sare. Se spumeaza ori de câte ori este nevoie si, dupa ce spuma nu mai apare, se adauga legumele taiate marunt.

2. Se lasa la fiert aproximativ 30 de minute si apoi se verifica daca este carnea fiarta.

3. Daca a fiert carnea, se adauga borsul dat în prealabil într-un clocot, se mai lasa sa fiarba un pic, apoi se trage oala de pe foc.

4. Se bat ouale cu smântâna si, dupa ce s-a racorit un pic borsul, se toarna amestecând continuu.

Timp preparare: 55min

Tip:
Romanesc
Felul mesei:
Supa , ciorba
Vegetarian:
NU

Ingrediente:

700g carne miel
1 telina
2 morcovi
1 radacina patrunjel
2 cepe medii
500ml bors
2 oua
4 linguri smantana