Bacanie | Alimente proaspete | Brutarie | Bauturi | Casa & Birou | Ingrijire personala | Ingrijirea Copilului | Pet Shop | Papetarie |
Numele salatei provine din bucătăria franţuzească, unde termenul de "boeuf" înseamnă "vită".Aceasta e varianta cu piept de pui.
Carnea se spală şi se fierbe în apă cu sare (sau condimente). Legumele se curăţă, se spală şi se fierb în apă cu sare.
Dupa ce s-au răcit se toacă totul mărunt, inclusiv castraveţii. Acestia din urmă se pun la scurs într-o sită (nu se storc) ca să nu lase multă zeamă şi să înmoaie maioneza.Se amesteca toate ingredientele într-un vas mare si se adaugă maioneza din care opriţi şi pentru ornat.
Se decorează cu fâşii de castravete murat, gogoşari, frunze de pătrunjel, frunze legume murate sau măsline, după preferinţe.
Tip:
Romanesc Felul mesei: Aperitiv Vegetarian: NU |
Ingrediente:1 kg cartofi1 buc. piept de pui 300g morcovi medii 200g telina 400g castraveti murati 1 lingurita mustar dupa gust maioneza dupa gust sare dupa gust piper |