Bucuresti
Autentificare
Retine Cont nou Recuperare parola
lei
Cautare Cautare dupa lista Cautare retete
Bacanie Alimente proaspete Brutarie Bauturi Casa & Birou Ingrijire personala Ingrijirea Copilului Pet Shop Papetarie

Reteta detalii













Oua umplute cu ton

Detalii reteta

Este bine sa stiti ca pentru oua umplute e bine sa folositi oua care au cel putin o saptamana vechime, pentru ca ouale foarte proaspete se curata foarte greu (intre membrana care acopera oul si albus este o bula de aer, care este foarte mica in cazul oului proaspat, de aceea coaja se desprinde cu tot cu albus). Fierbeti ouale in apa cu sare, minim 10 minte ca sa va asigurati ca albusul si galbenusul sunt tari.

Taiati apoi oul in jumatate, puneti albusurile de-o parte si galbenusurile intr-un alt bol. Farmitati galbenusurile cu furculita, adaugati tonul scurs de ulei si restul ingredientelor. Amestecati totul foarte bine. Daca umpleti ouale cu lingurita, umplutura nu e musai sa fie foarte fina, daca insa umpleti ouale cu spritul, e bine sa o dati prin blender, pentru a fi cat mai fina. Umpleti ouale si asezati-le pe platou, peste sos. Pentru sos am amestecat ½ cana de maioneza cu ½ cana de iaurt.
Astea sunt ouale umplute cu ton, desigur ca arata ca si cele clasice, dar sunt mult mai gustoase.

sursa: http://www.teoskitchen.ro/2011/12/oua-umplute-cu-ton.html

Timp preparare: 35min

Tip:
Romanesc
Felul mesei:
Aperitiv
Vegetarian:
NU

Ingrediente:

3 linguri ceapa tocata fin
6 buc. oua fierte tare
1 buc. conserva ton in ulei
2 catei de usturoi
o lingurita mustar
3 linguri maioneza
dupa gust sare
dupa gust piper

Printeaza reteta

Produse:

Produs pt vegetarieni Tip ambalaj: borcan
Knor Mustar Clasic 270g
vot vot vot vot vot
12,76 lei
Pret unitar: 12,76 lei
Pret / 100g: 4,73 lei
Tip ambalaj: conserva
Calvo Ton Bucati in Ulei Vegetal 160g
vot vot vot vot vot
24,28 lei
Pret unitar: 24,28 lei
Pret / 100g: 15,17 lei
copyright © 2024 MEGA MARKET