Bucuresti
Autentificare
Retine Cont nou Recuperare parola
lei
Cautare Cautare dupa lista Cautare retete
Bacanie Alimente proaspete Brutarie Ingrijirea Copilului Ingrijire personala Casa & Birou Bauturi Pet Shop Papetarie

Reteta detalii













Mini pizza cu aluat foietaj rapid

Detalii reteta

  • Taiem untul rece de la frigider in bucatele mici, adaugam faina, sarea si ricotta bine scursa, amestecam pana obtinem o biluta destul de lipicioasa (2 minute) pe care o invelim in folie alimentara si o bagam la frigider pentru 3 ore. Dupa timpul de repaus, infainam bine planul de lucru si cu facaletul aplicam cateva lovituri aluatului foietat ca sa il intindem putin.
  • Intindem aluatul foietaj pentru mini pizza cu facaletul pudrat cu faina intr-o foaie de 7-8 mm grosime. ATENTIE! nu il intindeti subtire ca nu va creste la cuptor.
  • Decupam, cu ajutorul unei forme de circa 5-6 cm Ø, mini pizza si le asezam in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt.
  • Ungem suprafata fiecarei mini pizza cu sos de rosii, adaugam cateva bucatele de cascaval si le coacem in cuptorul preincalzit la 180°C pentru 15-20 minute.
  • Din nou sa fim atenti sa nu punem multa umplutura pentru ca exista riscul sa nu creasca frumos.
  • Le servim cu multa pofta dupa ce s-au racit putin. Sunt foarte bune si calde si reci si se desfac in foite exact ca aluatul foietat clasic. Este un aluat rapid din care se pot face o multime de aperitive gustoase si rapide.

Pofta buna!

Timp preparare: 50min

Tip:
Italian
Felul mesei:
Aperitiv
Vegetarian:
DA

Ingrediente:

100g faina
100g unt
100g branza de vaci
un varf cutit sare

Printeaza reteta

Produse:

Tip ambalaj: punga
Dobrogea Faina 000 2kg
vot vot vot vot vot
16,67 lei
Pret unitar: 16,67 lei
Pret / kg: 8,34 lei
Produs pt vegetarieni Tip ambalaj: borcan plastic
Salrom Sare Iodata Alimentara de Masa 600g
vot vot vot vot vot
12,08 lei
Pret unitar: 12,08 lei
Pret / 100g: 2,01 lei
copyright © 2024 MEGA MARKET