Bacanie | Alimente proaspete | Brutarie | Bauturi | Ingrijirea Copilului | Casa & Birou | Ingrijire personala | Pet Shop | Papetarie |
Pentru 4 persoane:
1. Se curata ciupercile, se spala cu apa si se pun in apa cu putin otet.
2. Se topeste in unt si ulei de masline ceapa fin taiata iar apoi adaugati ciupercile.
3. Lasati sa se fiarba timp de 10 minute in zeama lor. Amestecati din cand in cand.
4. Adaugati supa de pui si lasati-o sa dea intr-un clocot.
5. La sfarsit adaugati putin patrunjel verde si serviti fierbinte.
Tip:
Romanesc Felul mesei: Supa , ciorba Vegetarian: NU |
Ingrediente:300g ciuperci proaspete50g unt 1 buc. ceapa tocata fin 1,5 L supa de pui 1 legatura patrunjel 1 lingura ulei de masline dupa gust sare dupa gust piper |